Zelf ophalen  en terugbrengen

 

Je kunt jouw gehuurde items zelf bij ons ophalen. Dat kan bij ons  bedrijfspand aan de Ambachtsweg 39 H in Pijnacker en uitsluitend op afspraak. Een week voor de verhuur datum nemen wij contact met je op over het tijdstip. Ophalen en terugbrengen kan op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. We zijn in het weekend en avonduren niet aanwezig om spullen aan te nemen of mee te geven. 

 

 

Laten bezorgen en ophalen

 

Liever de spullen laten bezorgen op locatie en weer ophalen? Dat kan!

Voor het bezorgen van de gehuurde items rekenen wij eenmalig een starttarief van € 20,-

plus een kilometervergoeding van € 0,80 per km (voor zowel het bezorgen als het

ophalen). Deze worden berekend aan de hand van het opgegeven bezorg adres. 

 

We rijden op bezorgdagen door heel Nederland, dus we laten je van te voren weten hoe laat we ongeveer op locatie zijn. Dit zal zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Is het noodzakelijk dat jouw order op een specifieke tijd wordt bezorgd of opgehaald, vermeld dat dan in de notities, dan proberen we daar rekening mee te houden. We rijden voor het ophalen van de verhuur niet op zaterdag en zondag. Valt jouw huurdag in het weekend, dan halen we de spullen dus op maandag weer op tenzij anders afgesproken.

 

Zorg ervoor dat bij het ophalen alle spullen weer netjes zijn en bij elkaar staan op de afgesproken plek. Staat niet alles netjes klaar moeten we helaas achteraf extra kosten in rekening brengen.

 

 

Transportplanning

 

We nemen een week van te voren contact met je op hoe laat we de spullen komen bezorgen en ophalen. Komen die tijden niet uit, dan kun je ons dat laten weten. Helaas lukt het ons niet om op een eerder moment definitieve tijden af te spreken. Wel kun je altijd van te voren via de mail jouw voorkeurstijden doorgeven, dan doen we ons uiterste best om daar rekening mee te houden!

 

 

Opbouwen

 

Wanneer wij de spullen bezorgen laden wij het netjes op locatie uit. Het is voor ons fijn als de bus dichtbij de ingang kan komen. Is dit niet het geval, dan horen we dat graag, dan kunnen we daar rekening mee houden. Wij leveren uitsluitend op de begane grond . We bouwen de spullen niet op, dat kunnen jullie zelf helemaal naar wens doen. Wil je liever dat wij de spullen voor je opbouwen? Noteer dat dan in de notities, dan nemen we contact op met de mogelijkheden en kosten. 

 

 

Schade of verlies

 

Wat als er iets kapot gaat of je iets kwijt bent geraakt in de hectiek van het event? Geen probleem. Helaas moeten we de prijs om het te vervangen wel in rekening brengen. We sturen je achteraf een factuur met het bedrag voor reparatie of nieuwkoop. 

 

 

Betaling

 

Je kunt na het reserveren van de spullen gelijk met iDeal betalen of per bank overschrijving . Jouw boeking is pas definitief na betaling.